Danjournal Kurser

Vi ved hvor forskelligt I anvender Danjournal, så derfor findes der heller ikke to kurser som er ens. Vi gør meget ud af at undervise ud fra netop det niveau som I befinder jer på.

Med stor fordel kan det betale sig at indlede med et halvdagskursus og et par måneder efter følge op med et halvdagskursus mere. Herved skabes der et godt rum for indlæring i eget tempo.

Telefonkurserne afholdes ofte når et nyt modul skal tages i brug og I har brug for en grundig gennemgang.

Opstarts workshop for ledere

Denne workshop er vigtig for jer, hvis I er tvivl om hvordan I vil gribe dokumentationen ad i jeres hverdag. På dette kursus får vi vendt relevante muligheder med Danjournal og med jeres nuværende (og måske fremtidige) måder at gøre tingene på. Vi får besluttet hvordan I vil bruge systemet, vi får konfigureret stamkort og udviklingsplaner helt op til jeres standard og vi får helt eller devist beskrevet de procedurer som medarbejdere skal til at arbejde efter.

PRIS OG FAKTA

Pris: 3.800 kr.
+ moms
+ transport
Varighed: 3 timer
Sted: Jeres adresse.
Forudsætning: ingen
Deltagere: Fra 1 til 4 fra samme virksomhed

Halvdagskursus

Kurset kan gives som en introduktion til Danjournal, men kan også tilrettelægges udfra de moduler, som I har valgt at anvende. Kurset indeholder også en kort gennemgang af de moduler, som I har mullighed for at tage i brug.

Det kan være en god start for medarbejdere at se tingene sammen.

Kursus beviser udstedes til alle deltagere.

PRIS OG FAKTA

Pris: 3.800 kr.
+ moms
+ transport
Varighed: 3 timer
Sted: Jeres adresse.
Forudsætning: ingen
Deltagere: Fra 1 til alle fra samme virksomhed

Bestil Gratis Demologin


Send