Pris på Danjournal

Der er en fast pris for opholdssteder og botilbud i størrelsen ca. 2-15 beboere.
Hvis jeres virksomhed afviger meget i størrelsen fra ovenstående, så lad os tale sammen om en passende pris.Årligt ekskl. moms Årligt inkl. moms
Årlig abonnementspris 7.300 Kr. 9.125 Kr.
Abonnementet indeholder Se listen over moduler og funktionsområder
Oprettelse inklusiv
Daglig support inklusiv
Undervisning hos jer Se kurser
Undervisning over telefon Se kurser


Valgfrie tilkøb


Særlige tilkøbsmoduler

Modulerne nedenfor er ikke inkluderet i standardabonnementet. De kan tilkøbes til nedenstående pris. Hvis jeres virksomheds størrelse er større end beskrevet ovenfor, skaleres priserne nedenfor efter samme model som abonnementsprisen.

Årligt ekskl. moms Årligt inkl. moms
HenvendelserRegistrer og modtag henvendelser i jeres netrådgivning direkte i Danjournal og via jeres hjemmeside 2.000,00 Kr. 2.500,00 Kr.
Borger OnlineGiv borgeren direkte adgang til at se daglige aktiviteter og kalender-aftaler på telefonen 1.250,00 Kr. 1.563,00 Kr.


Ekstra plads til dokumenter/filer/billeder

Dokumentmodulet i Danjournal inkluderer 100MB serverplads. Ekstra plads til dokumenter/filer kan tilkøbes til nedenstående priser.

Årligt ekskl. moms Årligt inkl. moms
Pr. 1 GB (1.000 mb) 1.000 Kr. 1.250 Kr.
Opstart, dataimport og konsulenttimer

Hvis I ikke har tid eller kan overskue opstarten, kan I få hjælp til at oprette stamdata i Danjournal. Vi assisterer også gerne med import af data fra et tidligere system.

Ekskl. moms Inkl. moms
Udføres på timepris á 800 Kr. 1.000 Kr.
Layout og design

Danjournal kan designes, så systemet får jeres udtryk og design. Det kan være vigtigt for medarbejdere at de føler sig hjemme i jeres layout. Statusrapporter og udviklingsplaner kan ligeledes gives et layout som matcher jeres ønsker. Prisen afhænger af omfang, så det er vigtigt vi får en snak om det.

Layout af hele Danjournal brugerfladen Ring eller skriv en e-mail for pris
Avanceret layout af Danjournal udviklingsplaner Ring eller skriv en e-mail for pris
Avanceret layout af Danjournal Statusrapporter Ring eller skriv en e-mail for pris
Ekstra SMS´er

Ekstra SMS´er tilkøbes til nedenstående priser.

ekskl. moms inkl. moms
pr. stk. 0,36 Kr. 0,45 Kr.


Vigtigt om abonnementet

Et abonnement hos Danjournal har en årlig fast pris for hele virksomheden. Abonnementet har ingen begrænsninger på antal medarbejdere.

Det er tilladt at oprette flere afdelinger/tilbud under samme abonnement. Afdelingerne/tilbudene skal bare have et reelt daglig samarbejde, være en del af samme virksomhed og høre under samme cvr nr. Hvis afdelingerne/tilbudene reelt er forskellige virksomheder, forskellige institutioner eller på anden måde hører under forskellige juridiske enheder, skal der købes et abonnement pr. afdeling/tilbud.

Gældende abonnementsaftale

Læs abonnementsaftalen her

Bestil Gratis Demologin


Send