Pris på Danjournal

Der er en fast pris for traditionelle opholdssteder og botilbud. Vi kender jeres behov og kan derfor tilbyde jer nedenstående årlige pris. Hvis jeres institution afviger meget i størrelsen eller typen fra et "normalt" opholdssted (ca. 2-15 beboere), så lad os tale sammen om en passende pris.

Årligt ekskl. moms Årligt inkl. moms
Årlig abonnementspris 7.300 Kr. 9.125 Kr.
Oprettelse inklusiv
Daglig support inklusiv
Undervisning hos jer Se kurser
Undervisning over telefon Se kurser


Hvad indeholder et abonnement på Danjournal

Se her en komplet liste af de 30+ moduler som er indeholdt et standard Danjournal abonnement.



Valgfrie tilkøb


3 særlige tilkøbsmoduler

Disse 3 moduler er ikke inkluderet i standardabonnementet. De kan tilkøbes til nedenstående pris. Som nævnt i forbindelse med abonnementsprisen ovenfor, så kender vi forbruget på et standard opholddsted. Falder jeres virksomheds størrelse uden for det, skaleres priserne nedenfor efter samme model som abonnementsprisen.

Årligt ekskl. moms Årligt inkl. moms
Kigge-med loginGiv kigge-med adgang til forældre eller sagsbehandlere 1.250,00 Kr. 1.563,00 Kr.
HenvendelserRegistrer og modtag henvendelser i jeres netrådgivning direkte i Danjournal og via jeres hjemmeside 2.000,00 Kr. 2.500,00 Kr.
Borger OnlineGiv borgeren direkte adgang til at se daglige aktiviteter og kalender-aftaler på telefonen 1.250,00 Kr. 1.563,00 Kr.


Ekstra plads til dokumenter/filer/billeder

Dokumentmodulet i Danjournal inkluderer 100MB serverplads. Ekstra plads til dokumenter/filer kan tilkøbes til nedenstående priser.

Årligt ekskl. moms Årligt inkl. moms
Pr. 1 GB (1.000 mb) 1.000 Kr. 1.250 Kr.




Opstart, dataimport og konsulenttimer

Hvis I ikke har tid eller kan overskue opstarten, kan I få hjælp til at oprette stamdata i Danjournal. Vi assisterer også gerne med import af data fra et tidligere system.

Ekskl. moms Inkl. moms
Udføres på timepris á 800 Kr. 1.000 Kr.




Layout og design

Danjournal kan designes, så systemet får jeres udtryk og design. Det kan være vigtigt for medarbejdere at de føler sig hjemme i jeres layout. Statusrapporter og udviklingsplaner kan ligeledes gives et layout som matcher jeres ønsker. Prisen afhænger af omfang, så det er vigtigt vi får en snak om det.

Layout af hele Danjournal brugerfladen Ring eller skriv en e-mail for pris
Avanceret layout af Danjournal udviklingsplaner Ring eller skriv en e-mail for pris
Avanceret layout af Danjournal Statusrapporter Ring eller skriv en e-mail for pris




Ekstra SMS´er

Ekstra SMS´er tilkøbes til nedenstående priser.

ekskl. moms inkl. moms
pr. stk. 0,36 Kr. 0,45 Kr.


Vigtigt om abonnementet

Et abonnement hos Danjournal har en årlig fast pris for hele institutionen. Abonnementet har ingen begrænsninger på antal medarbejdere eller antal beboere.

Det er tilladt at oprette flere afdelinger/tilbud under samme abonnement. Afdelingerne/tilbudene skal bare have et reelt daglig samarbejde, være en del af samme institution og høre under samme cvr nr. Hvis afdelingerne/tilbudene reelt er forskellige virksomheder, forskellige institutioner eller på anden måde hører under forskellige juridiske enheder, skal der købes et abonnement pr. afdeling/tilbud.

» Læs abonnementsaftalen til Danjournal

Kommune eller større institution

Hvis I kigger efter system som kommune eller fra en større institution, så ring eller skriv og lad os tale om jeres pris.

Ring på telefon 21 63 33 25 eller e-mail institution@danjournal.dk.

Bestil Gratis Demologin